Op deze pagina zullen we de paarden voorstellen zodat u al een beetje voorkennis heeft, mocht u met een van onze paarden komen lessen. Alle mini paardjes zijn ook geschikt om met kleine kinderen te lessen, wij hebben zowel paarden staan om aan de hand mee te lessen als voor de rijlessen.

Onze mini paardjes 

Houston 

Houston is een mini paardje en geboren op  29 april 2012. Hij is als anderhalf jarige hengst naar ons gekomen. Hij is als 4 jarige geruind en super lief tegen iedereen. Houston houdt van spelen en werken vindt hij ook leuk om te doen. Houston wordt ingezet voor de lessen grondwerk, werken aan de hand, longeren, dubbele lange lijnen. 

Zou u graag een keer komen lessen met Houston, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Punky

Punky is een shetlander kruising die geboren is op 28 april 2013. Toen Punky 6 maanden oud was is hij bij ons terecht gekomen. Punky vindt spelen wel leuk maar voor de kar is hij helemaal op zijn plek. Punky wordt ingezet voor de lessen met grondwerk, werken aan de hand, longeren, dubbele lange lijnen en voor de kar.  Als u wilt lessen met mennen zult u lessen met Punky. 

Zou u graag een keer komen lessen met Punky,  neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Shadow 

Shadow is een Amerikaans mini paardje en is geboren op 31 mei 2015. Shadow is als 4 maanden oud hengstje naar ons gekomen, inmiddels is hij geruind. Shadow is in het begin een beetje verlegen, maar als hij je eenmaal leuk vindt wil hij u alles leren. Werken aan de hand en longeren vindt hij al heel leuk om te doen en wie weet leert u hem nog wel meer dingen in de les waar u dan zelf ook nog meer van leert. 

Zou u graag een keer komen lessen met Shadow, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Goldy

Goldy is ook een Amerikaans mini paardje en is geboren op 3 mei 2015. Goldy is als 4 maanden oude merrie naar ons gekomen. Ze is een lieve zelfstandige merrie die alles en iedereen leuk vindt. Goldy doet echt alles voor u, van spelen tot aan dubbele lijnen. Goldy kan het allemaal en vindt alles leuk. Hoe gekker, hoe beter. Goldy vindt vooral kinderen leuk. Ook mensen met een rugzakje zijn voor haar geen probeem, Goldy zal altijd komen kijken of ze iets met u kan doen.

Wilt u nou graag met Goldy komen lessen, neem dan even contact met ons op.

Binky Boef

Binky Boef word meestal Binky genoemd. Hij is bij ons geboren op 20 juni 2017. Binky is jong maar super stoer. Hij wil alles ontdekken en zal u dus ook alle kans geven om dingen te leren.  Binky wordt in de lessen grondwerk, werken aan de hand en longeren ingezet. 

Zou u graag een keer komen lessen met Binky, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Flaire 

Flaire is een Amerikaans mini paardje geboren op 8 april 2011. Flaire is de moeder van Shadow en Binky. Flaire is een iets wat verlegen maar toch stoere pony. Schriktraining vind ze heel leuk om te doen. Ook grondwerk, longeren en werken aan de hand vindt ze leuk.

Onze paarden

Zando 

Zando is een BWP ruin, geboren op 15 juli 2010. Zando loop bij ons in de lessen en is super lief. hij loopt zo wel kinderlessen als volwassen lessen. ook loopt zando in de spring lessen.

Wilt u les met Zando neem dan snel contact op.

 

Stuffy

Stuffy is een haflinger ruin, geboren op 11 april 2004. En vind het leuk om de rijlessen te rijden. Op Stuffy rijden vooral kinderen maar ook volwassene kunnen goed op hem rijden. Stuffy is ook te rijden met een barebackpad.

Wilt u les met Stuffy neem dan snel contact met ons op.

 

 

 

Fons

Fons is een percheron ruin, geboren in 2013. Fons loopt ook in de rijlessen en is een groot paard zodat ook grotere mensen bij ons kunnen lessen.

Wilt u les op Fons neem dan snel contact met ons op.

 

 

 

Zaralien

Zaralien is een Friese merrie, geboren op 27 april 2007. Zaralien is heel lief maar soms een beetje eigenwijs daarom zal zij de lessen gaan lopen met de mensen die al redelijk kunnen rijden. Ook zal zaralien de grondwerk lessen gaan doen. Wil jij graag van dit geweldige paard leren neem dan snel contact op.

 

Joya

Joya is een kruising fries/welsh, geboren op 24 april 2007. Joya vind rijden niet leuk daarom zal ze bij de grondwerk lessen gaan lopen wat ze erg goed kan. Wil jij van dit geweldige paard leren neem dan contact met ons op.